Veckobrev 6a&6b V-16

Hej alla!

Idag hela skolan hade städdag och alla eleverna tillsammans med sina mentorer har städat runt omkring skolan och nära område. Det gick bra och eleverna fick grillkorv i lunchen.

Igår hade vi besök av en författare och rappare Dogge Doggelito på skolan och eleverna fick träffa hen och fick ställa frågor till hen angående hens livets resa. Det var en trevlig miljö i klassrummet och elever ställde väldigt bra frågor till hen. Alla elever fick varsin bok som hen skrev. Boken kommer och diskuteras under trivas tid på skolan.

Eleverna skrev fysik prov i tisdags och resultat kommer de veta nästa vecka. I en och svenska kommer vi träna på grammatik. Hjälp era barn med matematik tabeller (2-9) hemma. Några behöver repetera. I matte fortsätter vi med kapitel 10 som är repetition av allt som vi har tränat under års 6. I so kommer vi diskutera hur samhället fungerar här i Sverige. I no kommer vi fortsätta med teknik och programmering.

Från och med nu kommer eleverna ha idrott lektion på skolan..

Kom ihåg

Idrott mån,tis