Veckobrev V. 7, 5B

Hej alla föräldrar och barn!

Den här veckan har varit kort då eleverna hade ledigt i måndags. Det tyckte eleverna var skönt. Det var jättetrevligt att få träffa Er föräldrar och prata om era barns utveckling i skolan. Eleverna har utvecklats mycket sedan höstterminen. I år visar de att de vill lära sig mer och är mer motiverade till kunskap och aktiva under lektionerna.

Den här veckan har vi fortsatt jobba med ”spännande texter” i svenska. I No har vi börjat med ett nytt kapitel ”Kemi”. Vi har tittat på korta utbildningsfilmer om atomer och molekyler och läst och diskuterat olika texter.

Idag har vi haft fadderverksamhet och temat var Alla hjärtans dag. Våra elever är faddrar för årskurs två och idag fick de pyssla tillsammans med sina fadderbarn. Eleverna tyckte att det var jättekul och vi hade en mysig pyssellektion med arbetsro i klassen.
Eleverna fick även låna böcker från skolbiblioteket idag och alla lånade två böcker.

Viktigt!

Måndag 17/2 och onsdag 19/2 ska alla elever simma på idrottslektionen. Alla behöver ta med sig badkläder, handduk, tvål och schampo.

Tisdag 18/2 slutar skoldagen kl. 13.00. För de elever som går på fritids börjar fritids kl. 13.00.

V.9 är det Sportlov och eleverna är lediga i en vecka.

Jag önskar Er alla en glad alla hjärtans dag. =).

Evin