Veckobrev, v – 7, 5a

Hej alla!

Igår var vi på naturskola och eleverna har haft lektion om vintervandring. Många elever hade inte varma kläder. De frös ihjäl sig. De klagade helatiden att det är kallt. Jag hade meddelat er förra veckan i veckobrev angående varma kläder på naturskola. Snälla påminn era barn om det inför nästa utflykt på naturskola.

Det var trevligt att träffa hälften av mina elevers föräldrar på utveckling samtal, resten kommer jag träffa på tisdag den 18/2. Veckan efter har vi sportlov.

I so arbetar eleverna fortfarande med skapa egna partier,och i Ma jobbar de med bråk och procent. I sv, en arbetar vi regelbundet med läs och skriv uppgifter. I No kommer vi jobba med experiment i klassrummet.

Nästa veckan på tisdag och fredag har eleverna simning på idrott lektion. Glöm inte att påminna era barn.

Kom ihåg

Utveckling samtal. 18/2 Tisdag