Veckobrev v.6, 6a&6b

Hej alla!

Tiden går så fort och eleverna har börjat att räkna dagarna inför sport lovet. Nästa veckan på tisdag den 17/2 har vi utvecklingssamtal med eleverna på distans. Det börjar kl 13:00 och pågår till 19:00. Därför skickar vi hem eleverna direkt efter lunch. Spanska , Franska och Engelska lektion är inställd på tisdag.

I matte har 6a börjat med cirkel och räkna omkrets och area av det. I en och svenska tränar vi alltid på läs och skriv förmåga under lektionstid. I no arbetar vi med fysik och fortsätter med det hela terminen. I so kommer vi bli klara med geografi innan sportlov. Sedan direkt efter sportlov börjar 6a med samhällskunskap och 6b geografi. 6a eleverna har presentation av ett europeisk land de har fått. Presentation är veckan 8 på onsdag.

Prata alltid med era barn angående vårdad språk på skolan.

Kom ihåg

Idrott måndag, tisdag

Simskola Onsdag (bara berörda)

MVH