Veckobrev, v- 6 ,5a

Hej alla!

Veckan är slut och eleverna har varit väldigt aktiva på lektionerna. I svenska har vi jobbat med läsförståelse, grammatik och skriva texter. I matte har vi börjat med kap 7 som handlar med matte begrepp bråk och några jobbar med kap 6. I so kommer vi ha prov om demokrati och lag och rätt nästa veckan på fredag. Eleverna har fått text om det för att läsa hemma inför provet. I No har vi börjat med kemi och eleverna har jobbat om atomer och molekyler. Vi kommer och få NTA lådor nästa veckan då jobbar vi mer med experiment i klassrummet.

Eleverna har börjat med att arbeta i grupper där de får skapa egna partier med sina grupper. Eleverna tycker om att jobba i grupper och de lär sig väldigt mycket av varandra.

Viktiga datum

Måndag den 10/2 har eleverna studiedag vilket innebär att skolan och fritids är stängt.

Onsdag 12/2 har vi elevledda utvecklingsamtal med bara de som har fått den dag. Resten av eleverna slutar kl 13:00

Naturskola 13/2, eleverna får lunch från skolan men de får tar med sig extra macka, varm dricka och vatten flaska. Och kläder efter väder.

Idrott. Tisdag, fredag

Studiehjälp. Mån- tors ( 14:00-14:30)

Anju