Veckobrev V.51 5B

Hej alla vårdnadshavare!

16/12 idag hade vi vår sista idrottslektion som gick jätte bra och vi fick bara höra positivt ifrån Karin (idrottsläraren). På eftermiddagen har de fått julpyssla och haft det roligt tillsammans i klassrummet.

Tisdag 17/12 fortsätter vi med att jobba klart med det vi har kvar samt julpyssel.

Onsdag 18/12 har eleverna heldag i slöjd. Eleverna slutar runt 13:00. Därefter har vi en gemensam avslutning i 5A’s klassrum kl 16:30-17:30.

Vi har tyvärr fått ett tråkigt besked ifrån ledningen att Engin inte får fortsätta i vår klass eller på Tingvallaskolan efter jul. Detta på grund utav ekonomiska skäl. Det är Engin och några till som tyvärr blir omplacerade till andra skolor i kommunen. Vi har meddelat eleverna om detta och flera elever blev väldigt ledsna. Han jobbar sin sista dag 18/12 för de som inte går på fritids. Annars är sista arbetsdagen 3/1. Från och med nästa termin, i början av januari är jag själv i klassen. Vi har ännu inte fått besked om någon internt kommer att ersätta Engin. Vi tänker att vi tackar av bästa Engin på onsdag den 18/12 för sitt stora engagemang för varje elevs bästa och för det arbete han har gjort i skolan. Det är väldigt tråkigt för oss alla här på skolan men vi hoppas att han trivs på Steningehöjdens skola. En grej vet vi och det är att Engin kommer att besöka oss väldigt ofta, så det känns bra. Här under länkar jag rektorsbrevet för mer info.

Evin & Engin