Veckobrev v-49, 6a&6b

Hej alla!

Julen närmar sig och eleverna börjat att räkna dagarna inför julen. I måndags skickade jag en extra veckobrev angående nya allmänna råd om covid-19. Julavslutningen är den 18 dec fredagen. Nästa veckan den 11 dec kommer 6a eleverna ha en aktivitet i klassrummet. Och det blir baka kokos bullar tillsammans i klassrum.

I No har vi börjat med kemi och eleverna lär sig om olika ämnen runt omkring oss. I so skriver eleverna prov om historia. Några är klara med provet, men flesta håller på med det fortfarande. I matte arbetar eleverna med sista kapitel om algebra. I svenska och engelska tränar vi på grammatik samt beskrivande fakta text.

Prata alltid med era barn angående vårdat språk på skolan och de går hem direkt efter sista lektion. Många stannar till på skolgården och stör andra klasser, och fritids personal har bett om hjälp att eleverna går hem efter skolan.

Kom ihåg

Idrott mån, tis

simskola onsdag ( Bara berörda)

MVH