Veckobrev v 48 6a&6b

Hej alla!

Tiden går så fort och eleverna är klara med Np muntliga. De kommer få betyg på måndag i alla muntliga prov. Det gick bra för de flesta. Och vi fortsätter vidare med alla ämnena.

6b har utökat scheman med en timme varje dag fram till jul. 6a har samma scheman fram till jul. Vi har börjat med kemi i NO och eleverna kommer ha prov om historia v. 50.kommer. I matte har vi börjat med algebra och eleverna har börjat arbeta med mattebok. I en och svenska tränar vi på läsförståelse och skriver olika texter med olika genre.

Prata alltid med era barn angående vårdad språk på skolan mot vuxna och klass kamrater. Det är bara simskola för elever från 6:orna som har inte klarat simning i idrott. Simskola är på onsdagar fram till jul.

Kom ihåg

Idrott mån, tis

Simskola onsdag (bara de berörda)

MVH