Veckobrev v 46 6a & 6b

Hej alla!

Tiden går fort och vi har haft första muntliga prov i Sv/ Sva för 6a och 6b i onsdag. Det gick bra för de flesta, de var nervösa i början men klarade utmärkt. Nästa NP är engelska muntliga på onsdag den 18/11 och 6a kommer att få en vikarie som de känner. Han heter John och har gjort sitt praktiken på skolan medans jag håller på med NP med eleverna i par.

Det är väldigt jobbigt med att åka buss till Valsta när det gäller idrott lektion. Eleverna springer och skriker på bussen vilket leder till bråk och konflikt. Vi behöver hjälp från er att prata med era barn angående deras beteende på bussen. Hemkunskaps lektion kommer att vara på skolan nästa veckan också.

I matte har vi börjat med ny område koordinatsystem och eleverna arbetar bra med det. I en kommer vi träna på muntliga förmåga inför NP prov. I svenska har vi börjat tränat på skriva olika sorter av texter. I so läser vi vidare Sveriges historia och eleverna kommer och ha prov om det längre fram. På måndag är det prov om biologi angående olika sorter av skogar.

Och prata gärna alltid med era barn angående vårdat språk på skolan.

Kom ihåg

Idrott måndag tisdag