Veckobrev v 45 6a & 6b

Hej alla!

Hoppas ni har haft bra under höstlovet. Här på skolan har vi fått nya allmänna avråd från kommunen som jag har redan delat med er i måndags extra veckobrev. Eleverna fick inte ha idrott i Valsta men från och med nästa veckan kommer de åka buss till Valsta både på måndag och tisdag. Se till att eleverna är på skolan på tisdagar innan kl 8:10 för att hinna med bussen.

Under vecka 46-50 kommer vi ha muntliga nationella prov i svenska, engelska och matte. Onsdagar har vi bestämt för NP. Onsdag v -46 har vi svenska muntligt först och eleverna har redan gjort förberedelse under skoltiden. v-47 har vi engelska på onsdag sedan v-48 har vi matte muntligt NP. 6b har prov om biologi nästa vecka och 6a kommer och ha veckan efter.

I No har vi läst klart om skogar och jag skickar hem text om det inför provet vecka 47. I engelska tränar vi på tal förmåga i klassrum. I matte har vi börjat med ny moment som är koordinatsystem. I so läser vi om Sveriges historia. I svenska tränar vi på läs och skriv förmåga under lektioner.

Kom ihåg

Idrott måndag, tisdag