Veckobrev v-42,5A

Hej alla! 

Vi närmar oss till höstlov. Tiden går så fort. Under veckan har eleverna kunnat redovisat grupparbete angående nordiska länder. De har visat med fakta och tillhörande bilder framför klassen. Det var en utmaning för några men de klarade väldigt bra. Vi jobbar med grammatik och beskrivande texter i svenska. I engelska tränar vi på både hör och läsförståelse samt grammatik. I matte kommer vi börja med decimaltal nästa vecka. 

Nästa vecka kommer vi åka till naturskola, onsdag den 23 oktober. Alla elever kommer till skolan kl 8:00. Bussen går 8:11 mot Sigtuna. Det är viktigt att de kommer i tid på skolan.Eleverna kommer få lunch på plats och de får ta med sig varm choklad samt bulle om de vill. Vatten flaskan är viktigt och kläder efter väder. Vi kommer vara ute hela dagen. 

Idrott lektioner börjar gå bra nu. Eleverna har visat önskemål om fika på fredag innan höstlov. De har fått tillåtelse från mig att baka eller köpa något om de vill. Man måste inte om man inte vill. Jag kommer bjuda de själv lite gått att äta i klassrummet.  

Jag önskar er en bra helg! 

Kom ihåg 

Naturskola           onsdag den 23 oktober 

Läxhjälp               måndag   kl 13:50-14:00 

Idrott                   Tisdagar och Fredagar 

MED VÄNLIG HÄLSNING  

Anju 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *