Veckobrev v 41, 6a&6b

Hej alla!

Eleverna har haft simlektion under idrott lektion och det har gått bra med de flesta. Några behöver och gå på simskolan under höst termin. 6a har haft prov om biologi och resultat var underbart. Det ger mig glädje när eleverna visar kunskaper om vad vi har lärt oss under lektionerna.

Både 6a och 6b har börjat med ny moment i matte. Det är geometri och det går bra för de.

I en och svenska tränar vi på läsförståelse och grammatik. Eleverna kommer och ha några idrott lektioner i Valsta innan höstlov och fortsätter efter lovet också. Eleverna är jättenöjda med Hemkunskap lektionerna. Under höstlov kommer kommunen ha lovskola och jag har anmält några som har lämnat papper till mig. 6b eleverna ska lämna lovskola papper till Peder senaste på måndag. 6a ska börja med historia nästa veckan och 6b ska börja religion. 6b har omprov om so på onsdag och omprov om No på tisdag. 6b har en läxa i engelska och hjälp gärna de ifall de behöver hjälp.

Prata alltid med era barn om ett vårdad språk på skolan.

Kom ihåg

Idrott måndag tisdag