Veckobrev. V.41 5B

Hej alla föräldrar och barn!

Det har varit en väldigt lärorik vecka, vi har hunnit göra väldigt mycket. Idag avslutar vi Kristendomen med ett prov och fortsätter nästa vecka med Islam och därefter blir det Judendomen. Engagemanget hos eleverna är jättekul att se när de tar hem Religionsboken för att studera.

I onsdags hade eleverna simning där de fick träna på livräddning samt utveckla sin simteknik. Karin (idrottsläraren) var väldigt nöjd med deras prestation.

I Svenska fortsätter vi med, läsförståelse, återberättande texter och vi läser även en skönlitterärbok som heter ”Kurragömma” Vi kommer få besök av författaren till boken efter höstlovet.

Jag vill passa på att tacka alla vårdnadshavare för ert fina bemötande under utvecklingssamtalen som vi hade under veckan. Jag blev positivt överraskad av ert engagemang gentemot skolan och era barn.

Jag ser framemot ett gott samarbete med er föräldrar för era barns skolgång. Jag och Engin kommer att jobba intensivt med eleverna för att de ska nå målen i årskurs sex och vi tror starkt på att ett gott samarbete med föräldrar leder till en god skolutveckling för eleverna.

Evin & Engin