Veckobrev v-4 6a&6b

Hej!

Under veckan har vi börjat med kap 7 i matte och några är fortfarande på kap 6. Kap 7 arbetar eleverna med volym, hastighet och vikt. I svenska har vi börjat med en ny bok Alex dog boy och gör vi uppgifter som tillhör till det. I so fortsätter vi med Europa och eleverna har börjat med med enskilt arbete. Eleverna har fått varsin land som de ska skriva fakta om. De kommer att presentera under veckan 7. I engelska fortsätter vi med boken och tränar på läsförståelse och grammatiken.

Vi har fått NTA låda från natur skolan och snart ska vi börja med experiment i klassrummet. Tema är rörelse och konstruktion. Eleverna är väldigt nyfikna inför det. Snart ska jag skicka hem tider för utvecklingssamtal. På grund av pandemin kan vi inte träffa på skolan däremot kommer vi ringa er digital, vanligt telefon samtal eller skickar vi hem IUP med era barn.

Kom ihåg

Idrott mån, tis

Simskola Onsdag (bara de berörda)

Studie stöd Torsdag (14:00-14:30)