Veckobrev V.39 5B

Hej alla föräldrar,

Den här veckan har varit en kort vecka. Vi har arbetat med läsförståelse och artiklar i svenska. I engelska har vi tränat på att läsa högt och ordförståelse och i no fortsätter vi med kroppen.

I dag fick flickorna i klassen som önskade sitt vaccin. Det gick bra för alla och det känns lite stelt från början men eleverna kan använda armen som vanligt.

Från och med nästa vecka börjar vi med studiestöd för de som önskar tillsammans Anju. Vi kommer att sitta i 5A´s klassrum på måndagar mellan 13.50 – 14.30. För de som önskar få hjälp med ett skolämne kan gärna komma dit under dessa tider.

Jag har ändrat på utvecklingssamtalstiderna till vecka 41. Jag ber om ursäkt för att jag var tvungen att ändra. Det nya datumet är tisdag den 8/10. Jag har även skickat hem en lapp med den nya informationen.

Det är viktigt att alla elever har med sig ombyteskläder till idrotten. Vi har idrott på måndagar och onsdagar.

Evin & Engin