Veckobrev V. 38 5B

Hej alla föräldrar,

Nu har det gått en vecka sedan jag började arbeta här i skolan och i klassen och det känns väldigt bra. Den här veckan har vi arbetat med att återberätta texter, kristendomen i religionskunskap, skelettet och musklerna i No, ord och meningar i engelska osv. Vi kommer att arbeta temavis och därför kommer vi att fortsätta med exempelvis att återberätta texter under flera veckor.

Jag har mejlat och skickat hem papper om utvecklingssamtalstider. Hör gärna av er till mig om tiden inte passar.

Måndag den 23/9 och tisdag den 24/9 så har eleverna studiedag. För de elever som går på fritids är det öppet som vanligt under dessa två dagar.

Från och med V.40 kommer vi, Evin och Anju, att börja med studiestöd på skolan efter skoltid. Vi har bestämt att ha studiestödstiden på måndagar mellan kl.13.50 – 14.30 i 5A. Det är frivilligt att komma till studiestöd på skolan.

Evin & Engin