Veckobrev v.37

Hej alla vårdnadshavare, vi ber om ursäkt för att veckobrevet för föregående vecka inte kom ut, men nu ska vi se till att varje fredag eftermiddag ska det finnas ett veckobrev här!

I måndags åkte vi till Naturskolan och det uppskattade barnen trotts regnet som öste ner. Det gick jätte bra och vi är stolta över era barn. En liten påminnelse till nästa tillfälle när vi åker till Naturskolan 23/10 är att ni påminner era barn att ha kläder efter väder då många inte hade regnkläder/jackor eller paraply.

I onsdags hade vi även Tingvallajoggen som gick jätte bra där det serverades korv och festis på skolgården och eleverna fick sluta efteråt.

Den nya läraren Evin Yilmaz som nu har börjat att jobba i klass är jätteglad att vara här med oss och storm trivs redan.

Det har framkommit av andra pedagoger i skolan att det går löss här på skolan så se till att titta om ert barn har fått det så vi slipper att sprida lössen ännu mer!

Idrottsdagarna kommer här så ni kan påminna era barn!

5A har idrott på tisdagar och fredagar.

5B har idrott måndagar och onsdagar.

Viktig info

Fortsättning av utvecklingssamtal för klass 5A är nu på tisdag 17/9.

Till nästa veckas veckobrev kommer vi även komma ut med utvecklingssamtals tider för klass 5B, så håll utkik nästa fredag 20/9.

Om det skulle vara något så kan ni nå oss alla via mail, här kommer våra mail adresser.

Anju.chander@edu.sigtuna.se

Evin.yildiz@edu.sigtuna.se

engin.mete@edu.sigtuna.se

Vi önskar er en trevlig helg!

Anju, Evin och Engin