Veckobrev v .36 6a,6b

Hej alla!

Nästa veckan på tisdag har vi skoljoggen . Eleverna slutar direkt efter när vi är klara. På måndag tränar eleverna inför skoljoggen . Ta med sig ombyte för att springa. På onsdag börjar vi med utv. samtal efter kl 13:00. Var noggrann att hålla er tid. Vi välkomnar dock endast en vårdshavare per elev.

På måndag har 6b prov i historia om frihetstiden. Eleverna har fått instuderings frågor så att de kan träna inför. 6a har prov om religion hinduismen och eleverna har fått texter från läraren. Vi kommer nu öka tempot och skickar hem läxor för repetitionen. 6b kan få extra hjälp i matte varje torsdag mellan 14:00-15:00.

I engelska båda klasser arbetar med grammatik och läsförståelse. I matte börjar vi med procent nästa veckan. I no fortsätter vi med livets utvecklingen. I svenska arbetar 6b med berättande texter och 6a har arbetat med annons.

Prata gärna alltid med era barn angående vårdad språk på skolan, och arbetsro under lektionerna.

Kom ihåg

Prov på måndag 6a religion, 6b Historia