Veckobrev V.35

Hej Alla! 

Veckan har gått väldigt fort och vi har kommit igång med matte, svenska, no, so, engelska och de estetiska ämnena. Det går framåt och vi kommer att jobba ännu mer tillsammans med era barn. Nästa vecka är det föräldramöte den 3 sep kl 18:00-19:30. Vi kommer först att träffas tillsammans i matsalen och sedan går vi alla till 5A’s klassrum.  

5A har fått tider för utvecklingssamtal som kommer att ske 9/9 samt 17/9 och ni får i första hand försöka byta tiderna sinsemellan om just er tid inte passar för er. 5A har även fått glosor i engelska påminn de gärna att träna hemma fram till måndag då det blir läxförhör! 

5B kommer att få en ny lärare som heter Evin Yildiz som kommer att börja jobba fr.om 11/9. Engin kommer att fortsatt vara knuten till årskurs 5 men framförallt till en början 5B. Lite kort om Evin Yildiz är att hon tidigare jobbat i en skola i Rinkeby och ser fram emot att jobba tillsammans med oss på Tingvallaskolan för att ge era barn det bästa. Utvecklingssamtals tider kommer komma lite senare för klass 5B. 

Viktig info:  

Jag tillsammans med Engin har varit i kontakt med idrottsläraren Karin, där hon meddelat att väldigt många glömmer idrottskläder och vägrar delta på lektionerna. Vi skulle uppskatta om ni kunde prata med era barn om detta och att de måste ha med sig handduk för att duscha.  

Med vänliga hälsningar Anju & Engin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *