Veckobrev. V- 19. 5A

Hej alla!

Veckan har gått bra. Eleverna har varit duktiga under lektioner och arbetat bra i alla ämnena. Under veckan har eleverna tränat på orientering med idrott läraren i Valsta utomhus. Nästa veckan kommer vi ha gemensam orientering med 5B i Valsta.

Ville bara påminna alla föräldrar att skicka iväg brukar enkäten till kommunen. Vi har några veckor kvar tills sommarlov. Vi tränar på skriv uppgifter i svenska och engelska. Samtidigt läser vi om stormaktstiden under so lektioner. Det kommer bli en sista prov om stormaktstiden. Nästa veckan kommer eleverna få text inför provet. I matte eleverna repeterar mycket inom alla fyra räknesätt och några håller på med vinklar och decimaltalet.

Vi kommer och jobba med programmering och teknik under No lektionerna. Hur tekniken i vardagen fungerar? Vi läser texten sedan arbetar eleverna med frågorna som berör texten.

Snälla prata alltid med era barn hemma angående vårdad språk och bra stämning i klassrummet.

Önskar er alla en trevlig helg

Anju