veckobrev v-16 6a&6b

Hej alla!

Tiden går så fort och det är redan fredag. Hoppas allt är bra med er hemma. Här på skolan arbetar vi som vanligt och eleverna tränar varje dag något nytt och ibland repeterar de.

I torsdags hade vi presentation i svenska och alla eleverna gjorde ett grymt arbete. Nästa veckan på tisdag har eleverna i 6a prov i fysik och på måndag är det orienterings prov på idrott lektion.

I svenska har eleverna skrivit dikt under veckan och tränat på berättande text. I engelska tränar vi på läsförståelse och grammatik. I no fortsätter vi med teknik och arbetar med NTA låda. I so fortsätter 6a med samhällskunskap och 6b med geografi.

6b har börjat med studiehjälp mån-fre kl 7:30 till 8:00. &a har studiehjälp torsdagar kl 14:00-14:30.

Kom ihåg

Idrott måndag, tisdag

Simning Onsdag (bara berörda)

MVH