Veckobrev – 47, 6a& 6b

Hej alla!

I onsdag har vi haft muntligt engelska NP med eleverna. Det gick bra med de flesta. Vi kommer och lägga upp resultat på IST senaste 15 dec för muntliga NP i svenska, engelska och matte. Nästa vecka på onsdag har eleverna muntligt matte NP. Vi kommer att träna på måndag och tisdag inför provet.

Vi har läst klart biologi och har haft prov om det och eleverna har visat underbar resultat. I matte kommer vi börja med nästa kapitel som handlar om algebra. I svenska och engelska kommer vi träna på skriva olika texter samt grammatik. I so eleverna har börjat läsa text inför provet om svensk historia. I no kommer vi börja med kemi nästa vecka.

Eleverna fryser under rasterna och snälla se till att de har bra kläder efter väder. Vi äter 11:45 varje dag och eleverna blir hungriga under lektionstid innan lunch därför det är viktigt att de har frukt eller macka med sig för att äta. Prata alltid med era barn angående vårdad språk på skolan.

Kom ihåg

Idrott Måndag, Tisdag