Veckobrev 43, 5A

Hej! 

  Nästa veckan är höstlov och eleverna är lediga. Önskar er alla en trevlig höstlov. I onsdags var vi på naturskola och det var jättebra lektion. Eleverna fick uppleva arkeologi, stelna och smälta metall, systematisk undersökning samt kunskap om fiber i trä och textil. Alla deltog väldigt aktivt och var glada när vi kom tillbaka.  

Vi har läst klart om nordiska länder och börjar med ny moment efter höstlov i so. Vi kommer och jobba med religion. I matte kommer vi börja med decimaltal efter höstlov och i svenska fortsätter vi med läsförståelse samt grammatik. I engelska kommer vi jobba med skriva texter med hjälp av stöd ord. I no jobbar vi med kroppen och fortsätter efter lov också.  

Den 5 nov tisdag kommer vi ha friluftsdag och eleverna åker skridskor den dagen istället för idrott. Har man egna skridskor då kan de ta med sig annars får de låna från ishallen och turas om mellan eleverna. Eleverna får lunch från skolan men de får ta med sig bulle och varmchoklad. På onsdag kommer vi få besök från författare Petrus Dahlin. Vi har läst klart en av hans bok Kurragömma. 

Kom ihåg 

Idrott                Tisdag, Fredag 

Läxhjälp           Måndag 13:50-14:30 

Friluftsdag      Tisdag  

Önskar er alla trevlig höstlov! 

Med vänlig hälsning 

Anju 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *