Veckobrev 40, 6a&6b

Hej alla!

Tiden går så fort och eleverna gör sitt bästa varje dag på skolan. På måndag har 6a och 6b prov om livets utveckling. 6a och 6b har simning på måndag under idrott lektion. Glöm inte skicka med simkläder.

Vi fortsätter med biologi under höst terminen. I matte 6b har börjat med geometri och 6a kommer att börja nästa vecka. Under svenska tränar båda klasserna skriv förmåga. I engelska fortsätter vi med what´s up boken. I so 6a har gjort klart med religion och 6b bli klar med historia nästa vecka.

Prata gärna alltid med era barn angående vårdat språk på skolan. Prata gärna med era barn att ha arbetsro i klassrummet. 6b har glossor i engelska. 6b fortsätter med att utöka scheman på torsdagar. 6a har studiehjälp på måndagar kl 8:00-8:30.

Kom ihåg

Idrott mån, tis