Veckobrev 39 6a&6b

Hej alla!

Nästa veckan på måndag, tisdag har vi studiedagar på skolan och eleverna är lediga men fritids är öppet som vanligt. 6b slutar torsdagar 14.30 tillsvidare. Bygget av den nya skolan har medfört mycket bullar under dagtid. Det kommer och på gå under veckan 40 också sedan beräknas det så kallades pålnings arbetet.

I matte repeterar vi procent och decimaltal. I no repeterar vi inför provet som är den 5 oktober. 6a har prov om buddhismen på onsdag den 30 september samt 6b har prov om Gustav den tredje samma dag.

I en har 6b fått glossor för att träna hemma. I svenska arbetar 6a med berättande text och 6b har högläsning och har gjort en del bok recension. Prata gärna alltid med era barn angående vårdat språk på skolan.

Kom ihåg

idrott måndag och tisdag

Onsdag simskolan (de som är berörda)

Trevlig helg