Veckobrev 37 6a&6b

Hej alla!

Tiden går så fort och veckan har gått bra. Vi har haft Tingvallajoggen och eleverna har haft bra dag. Vi har hunnit med att träffa några föräldrar under utvecklingssamtal tillsammans med era barn. resten kommer vi träffas på tisdag nästa veckan den 15/9 f.o.m kl 13:00.

6a har prov om Buddhismen nästa tisdag den 22 sep. 6a har fått matte läxa tills måndag om procent kapitel. &b har haft prov om frihetstiden och det gått över förväntan. 6b kommer att jobba med problemlösning och metoder för problemlösning i matte och samt metoder för huvudräkning. I sv fortsätter vi med zick zack och Alex dog boy / Eldens hemlighet som högläsning. För 6b ska läsa sin bok hemma 30 min varje dag. I No fortsätter vi livets utveckling. I en fortsätter vi med boken och elever tränar glossor hemma. 6b har börjat tränat inför temadag.6b har räkne stuga 14:00 till 14:30 varje torsdag och det är obligatorisk tills vidare.

MVh

Anju, Peder