Veckobrev 35 6a,6b

Hej alla!

Veckan 37 och 38 kommer vi ha utveckling samtal med er era barn. Vi skickar ut tiderna början av nästa veckan. Vid utvecklingssamtalet har vi möjlighet att erbjuda en vårdnadshavare per elev att delta vid samtalet tillsammans med sitt barn. Det är av Coronaskäl att du och eleven stannar utomhus, och kommer in i huset när det är er tur.

Hjälmtvång

Vi har sett att några elever åker cykel eller skateboard till skolan, utan att ha hjälm. Det råder hjälmtvång till dess att barnet är 15 år. Om eleven har cykel eller skateboard till skolan, så vill vi påminna om att det är elev eller vårdnadshavare som ansvarar för dessa. Skolan kommer inte att ersätta vad som stulits eller förstörts.

Simskola
Simskolans första tillfälle denna termin är onsdag den 2/9. Vi ber att du ordnar att ditt barn har simkläder.

Veckan som kommer
Vi kommer att fortsätta arbetet i alla ämnen, inget nytt projekt kommer att påbörjas.

6A har läxa i engelska och svenska. 6B har haft läxa i matematik, de som inte hunnit klart har kvarstående läxa under kommande vecka.

Med vänlig hälsning,

Anju och Peder