Veckobrev- 34 6A,6B

Veckan har gått bra för eleverna. Vi har haft två dagar för team bildning och lära känna varandra. Vi har börjat att arbeta i alla ämnena. 6B har målat världs karta på en av väggarna i klassrummet. Eleverna hade väldigt roligt och vi lärde oss om hem inredning och städning.

6a har haft sin första lektion i hemkunskap och tyckte att det var en givande lektion. I matte har vi båda klasserna börjat med decimal kapitel. I so arbetar 6a med religion och 6b med historia. I svenska arbetar vi med zick zack boken och läser vi skönlitteratur i klassrummet. I no arbetar vi med livets utveckling. I engelska kommer vi arbeta med whats up boken.

Nästa veckan på måndag har båda 6:orna upp simning för Karin, glöm inte skicka med simkläder. De elever som har möjlighet kan ta med sig inneskor. Bland annat om vi springer ut för brand övning. Förra året var det många elever som fick springa barfota ut i snön under brand övningen.

Kom ihåg

Idrott 6a och 6b mån,tis