Välkomna till läsåret 2020/2021!

Hej alla vårdnadshavare till elever som börjar år 6!

Vi vill välkomna alla elever till ett nytt och lärorikt läsår. Vi avslutade ju förra läsåret på ett annorlunda sätt med tanke på vad som händer i samhället runt oss och i omvärlden. Vi kommer nu också att börja läsåret på liknande sätt.

Vi som arbetar som mentorer för år 6 är Anju i 6A, och Peder Simonsson i6B.

Det som gäller för skolstarten den 17 augusti
Eleverna börjar på skolgården klockan 10 på måndag förmiddag. År 6 samlas vid Silverhusen. Vi ber alla som har möjlighet att inte köra bil fram till skolan. Bygget av skolan har tagit mycket plats, och det kommer att bli trångt om många bilar ska parkera samtidigt. Vi har inte möjlighet att bjuda in vårdnadshavare att vara med vid terminsstarten, utan det är endast elever denna dag. Vi avslutar dagen 14.00.

Vi är väldigt glada att få arbeta tillsammans med era barn under detta läsår, det är mycket lärorikt och spännande som kommer att hända under året!

Med vänliga hälsningar,

Anju och Peder