Veckobred V.46-5B

Hej alla föräldrar!

Vi har under veckan fortsatt arbeta hårt mot att svetsa ihop klassen där eleverna får lära sig att samarbeta med alla i klassen. Jag och Engin känner att det bara går framåt. Eleverna har fått arbeta med läsförståelse texter i svenskan och i religion har vi börjat läsa om Islam. I torsdags hade vi en hel förmiddag där vi hyllade barnboksveckan med en massa lärorika stationer. Eleverna som går i årskurserna 4–6 var blandade i 7–8 grupper och fick gå till olika stationer. I NO har vi fortsatt jobba med ”våra sinnen” och dagens kapitel handlade om hörselskador där barnen fick lära sig teckenspråk.

Vi har idag på fredagen haft en fadderträff tillsammans med klass 2B där era barn varit helt fantastiska faddrar och vi är så stolta över de.

Vårt fantastiska bibliotek öppnade även idag och barnen var med på invigningen och har nu fått låna en bänk bok de själva har fått välja.

Fredagen den 22/11

Ska vi åka in till stan (kungsträdgården) och åka skridskor tillsammans med klass 5A. Eleverna behöver ha med sig matsäck, skridskor och hjälm. De får ha med sig fika men ingen läsk eller godisliknande. Har man inga egna skridskor eller hjälm kan man låna på plats för 30kr. Vi tänkte även avsluta dagen med att man får köpa en glass som får kosta 30kr. Sammanlagt får eleverna ha med sig max 60kr och de får inte köpa mat där.

OBS!

Har eleven inte möjlighet att ta med sig matsäck maila gärna mig eller Engin så ser vi till att eleven får matsäck från skolan.

Evin.yildiz@edu.sigtuna.se

Engin.mete@edu.sigtuna.se

Vi önskar er en trevlig helg!

Evin & Engin