Presentation av Nina

Det är jag som är klassens nya lärare från och med augusti. Jag heter Nina Cronee och blev klar lärare för lite mer än tjugo år sedan. Jag är 44 år gammal.
Jag besökte klassen veckan innan de slutade inför sommaren och fick träffa nästan allihop. Längtar till hösten då jag äntligen får träffa alla – och vi får sätta igång vårt arbete!
Vi ska lära oss massor. Och som jag berättade när jag träffade klassen tycker jag att det coolaste som finns är kunskap. Att kunna mycket – OCH dela med sig av det vi kan till varandra.
Ni kommer att hitta en hel del information på den här sidan där hembreven kommer läggas ut varje vecka. Samt att jag kommer att lägga upp bilder och text om det vi gör under dagarna i klassen.
Ser fram emot att träffa er alla i höst!
Nina Cronee
Lärare i blivande klass 4, läsåret 2018/2019