Inför vecka 8: Beata, Carita, Liban och Tessan

Hej på er!

Veckan inleddes med studiedag då alla lärare i kommunen hade en gemensam fortbildningsdag för att säkerställa kvaliteten i undervisningen. Sedan blev jag tyvärr sjuk och Engin hoppade in i mitt ställe. Idag var jag dock tillbaka.

Beata ny när Carita slutar
De senaste veckorna har vi har fått Beata som resurs till klassen. Detta för att Carita har önskat tjänstledigt. Hon kommer att jobba på det nyöppnade biblioteket i Valsta och hon hälsar att alla är varmt välkomna att komma dit och låna böcker. De har öppet alla vardagar 12-17.

Liban tar över idrotten för grupp 1
Från och med nästa vecka kommer Liban att ta över idrottsundervisningen för grupp 1 istället för, men i tätt samråd med, Tessan. Anledningen är att läraren i 2B ska gå på föräldraledighet och att Tessan kommer att ta den klassen fram till sommaren. Alla elever kommer dock ha kvar Tessan i bild på onsdagar!

Schackfyran – 13 mars
Avslutar med att informera om att vi nu fått en inbjudan till den dag då vi ska till Globen och spela schack. Det blir onsdag den 13 mars! Vi kommer börja vanlig tid och ta oss till Globen men, det kan vara bra att veta redan nu, eleverna kommer att sluta senare än vanligt då de sista matcherna avslutas kring 14 och sedan ska vi ta oss hem igen.

Trevlig helg!
Nina