Inför vecka 50: Nobellunch och julbad

Hej på er!

Nobellunch på måndag
Torsdagens ”grej” var Alfred Nobel. Och många av eleverna visste redan massor. Och kanske beror det på att Tingvallaskolan i flera år haft som tradition att uppmärksamma Nobeldagen lite extra med fin dukning till lunch. Jag har också hört att flera lärare tagit på sig finkläderna. Och det vore lite roligt om vår klass också vill ta på sig NÅGOT lite extra idag. Det kan vara en rolig hatt, en slips eller klänning och kavaj. Det viktigaste är dock att vi sträcker på oss och har en trevlig dag … Jag ska se vad jag har för rolig hatt som passar till vår Nobellunch på måndag! 

Julbad på tisdag
På tisdag blir det bad på eftermiddagen istället för ”vanlig” idrott. Så fram med badkläder och handduk. Även detta en tradition har jag förstått. Åtminstone bland de lite äldre eleverna. 

Terminens sista skoldag och julavslutning 20 december 16.30-18.00
Torsdag den 20 december är sista skoldag för terminen. Men märk väl att den dagen är uppdelad i TVÅ delar. Dels ”ordinarie” skoldag, dels en avslutning på eftermiddag/kväll – som räknas som fredagens skoldag. Om man inte närvarar på avslutningen så får man således frånvaro på fredagen. Om ni åker bort behöver ni lämna in en ledighetsansökan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *