Inför vecka 42: Idrott inomhus

Hej!

Vilken fröjd det var att gå igenom matteproven eleverna gjorde i onsdags! Första kapitlet var tänkt att vara en repetition av årskurs tre men mycket visade sig vara nytt med bland annat prioriteringsregler vid uttryck med flera räknesätt.
Exempel:
4×3+1-2=11
4x(3+1)-2=14

Jag har delat elevernas resultat på ClassDojo. Blir jätteglad att ni kommenterar och jag hoppas ni berömmer era hjältar där hemma. Alla har jobbat på jättebra!

Idrott på Steningehöjden från och med nästa vecka
Nästa vecka flyttar idrotten in efter flera härliga veckor utomhus. Dessutom blir det premiär för vår fina klass att åka till Steningehöjden som har större idrottshall än vi. Vi kommer att åka dit och hem med bokade bussar. Eleverna ska ha med sig ombyte som vanligt SAMT handduk då vi duschar där.

Kulturskolan på fredag igen – medtag matlåda och bestick!
Precis som denna vecka ska vi till Kulturskolan nästa vecka. Och precis som denna vecka står skolan för maten MEN ni behöver skicka med eleverna en tom plastlåda med lock, en matlåda, så vi kan fylla den med mat innan vi åker. Ta även med kniv och gaffel. Inget fika eller egen mat.

Lasse tar tjänsledigt
I torsdags kom Lasse förbi. Han berättade att han fram till årsskiftet kommer att hjälpa sina söner med deras företag. Det blev många kramar och han fick lova att komma förbi och hälsa på när han har möjlighet!

Trevlig helg!
Nina