Inför vecka 40: Schack och Class Dojo

Engin är tillbaka! Och vi har fått fin förstärkning av Carita nu när Lasse är sjukskriven. Även Veronica är med klassen Ibland – såsom i torsdags när vi alla åkte in till Stockholms slott och besökte Rikssalen där vi fick se en dansföreställning. Vi hade en underbar dag och vi är så stolta över elever som spred glädje hela dagen!

Ny hemsida – prenumerera på nya inlägg
Som ni förhoppningsvis märkt (eftersom ni läser detta!) är nu alla skolans klassbloggar samlade under samma domän. För att inte missa viktig information ber jag er alla prenumerera på nya inlägg. Lämna er e-postadress till höger på denna sida.

Schack
På måndag nästa vecka får vi besök från Stockholms schackförbund. De kommer berätta om en tävling jag anmält klassen till där vi tillsammans kommer spela schack mot andra skolor.

Class Dojo
Idag, fredag, har eleverna fått hem info om en app ni föräldrar kan ladda ner och följa just ert eget barns skolgång och utveckling på ett roligt sätt. Logga in med den kod som hör till just ert barn.

Hur kan vår skola bli ännu bättre?
Eleverna har också fått hem information från Skolinspektionen. Skolinspektionen är en myndighet som har i uppgift att säkerställa att alla skolor är likvärdiga och ger alla barn en bra undervisning. I sitt arbete behöver de er hjälp. Så logga in och ge era synpunkter så vi får möjlighet att bli ännu bättre!

Krama om era barn – de är fantastiska!!