Inför vecka 39: Studiedagar och utflykt

Just som vi hoppades på en ”ordinarie” vecka så skadades Engin under fritids i onsdags och har behövt vara hemma torsdag och fredag för att vila benet. Jag håller tummen att han är åter nästa vecka. Lasse blev sjukskriven i torsdags och kommer att bli borta några veckor. Jag vet inte när han är tillbaka. Vår fina grupp, som så många av oss, behöver trygghet och stabilitet så jag hoppas vi får till en bra lösning för allas skull. Påminnelse. Studiedagar 24-25 september På måndag och tisdag är det STUDIEDAGAR 24 och 25 september. Så INGEN skola. De elever som är inskrivna på fritids har fritids de dagarna. Utflykt till Stockholm slott på torsdag På torsdag har vi fått möjlighet att se föreställningen AskUngen i Rikssalen på Stockholms slott. Eleverna får med sig dricka och baguette från skolan. Den som vill får ta med eget fika att förstärka upp med. Vi åker från skolan vid 10-tiden och är tillbaka lite senare än vanlig skoldag lite beroende på hur pendeltåg och bussar passar. Men vi borde vara tillbaka senast 15.00.