Inför vecka 37: Skoljoggen!

Vill tacka för ett trevligt föräldramöte. Och för de första utvecklingssamtalen som började den här veckan. Blir alltid lika glad när jag känner att vi har en ”vi-känsla” där era barns, mina elevers, bästa är vårt gemensamma fokus! Tack för det.

Skoljoggen på onsdag den 12 september
Nästa vecka blir det en vecka full med rörelse. Idrott som vanligt på tisdag och fredag SAMT att hela skolan startar onsdagen med att genomföra Skoljoggen. Eleverna får gärna komma ombytta eftersom vi ska springa det första vi gör. Men skicka med handduk och kläder att byta om till efteråt.

Uppdaterat. Frånvaroanmälan via Dexter.
Om ditt barn är sjuk en dag så MÅSTE ni meddela det. Och från och med i år är det via Dexter ni ska göra det. Ni kan antingen göra det via datorn eller ringa deras talsvarstjänst. Observera att tidigare nummer till vår administratör INTE ska användas längre.
Telefonnumret ni SKA använda är: 08 – 124 515 32