Inför vecka 36: Utvecklingssamtal!

Idag, fredag 31 augusti, har jag skickat hem tider för samtal som börjar nästa vecka och avslutas veckan därpå. Jag vill att ni skickar ett mail att ni sett tiden och att ni kommer! Det här samtalet är viktigt för att DITT barn ska få bästa förutsättningar att göra sitt bästa – och utvecklas mest! Därför är det viktigt att DU kommer!

Föräldramöte
Påminner igen om att vi på tisdag har föräldramöte. Vi startar i matsalen och fortsätter sedan gemensamt i klassrummet. Jag ser fram emot att träffa er alla och berätta mer om mina tankar kring lärande och kunskap.

Fotografering
Fredag, den 7 september, är det dags för årets skolfotografering! Vi har fått den första tiden. Vi ses som vanligt i klassrummet 08.10 innan vi förbereder oss för årets största leende!

Guldstjärna
ALLA elever kom ihåg att ta med simkläder den här veckan. Det gjorde mig jätteglad, stolt och full med tillförsikt inför framtiden. Att eleven själv tar ansvar för sina studier är en förutsättning för att vi i skolan ska kunna ge bästa utbildningen. Nu vet jag att alla kan – så nu kör vi!

Läxor
Varje vecka har vi Grej of the day. Ni ser här på bloggen vilka ledtrådarna är. Jag vill att ni tillsammans resonerar – och ER uppgift är att på kvällen efter en ny ”grej” alltid be ert barn ÅTERBERÄTTA vad de lärt sig. Att återberätta det man lär sig, är dels ett kunskapskrav men det är också ett väldigt bra sätt att befästa kunskapen. Samt att ER nyfikenhet och ERT intresse i ert barns skola också är en viktig ingrediens för att ert barn ska lyckas. Så fråga på! 😉
Ser fram emot föräldramötet nästa vecka!
Kom ihåg att skicka ett mail så jag vet att eleverna fick med sig lappen med samtal hem!

Önskar er alla en härlig helg! Hör av er om ni undrar något eller bara vill säga något trevligt – det uppskattas ALLTID!
Nina