Inför sista skolveckan läsåret 2018/2019

Hej!

Som jag hoppas att ni redan sett så har jag skickat både mail och sms samt lagt in på ClassDojo och Tingvallafyrans instagram om:

Skolavslutning den 12 juni klockan 8.00 för år 4

Då min dotter slutar årskurs 6 och därmed gör sin sista dag på den skolan innan hon till hösten börjar i ny skola – så har jag fått ok från rektor Jessica att vända lite på fyrornas skolavslutning. Vi kommer att börja redan klockan åtta. ALLA fyror (både ”Engins” och ”min” grupp samlas för kramar och diplom i vårt ursprungliga gemensamma klassrum. Ni föräldrar är också varmt välkomna då jag mer än gärna även tackar er för det här året.

Halv nio börjar den gemensamma avslutningen ute på skolgården som vi självklart ansluter. När den är slut så tar Beata och Engin med sig fyrorna till en av kullarna vid Multiplanen (fotbollsplanen) för att avsluta med fika. Ta med eget fika! Avslutningen beräknas vara avslutad vid 10-tiden då de som har fritids och är anmälda stannar kvar medan övriga går hem för ett skönt sommarlov!

Halv idrottsdag på Midgårdsvallen på måndag

Nästa vecka följer vi inte vanligt schema. Eleverna slutar 14.00 måndag och tisdag. Och det är ingen ordinarie idrott. MEN. Vi har hyrt Midgårdsvallen så på måndag förmiddag kommer vi GEMENSAMT (betyder att ingen får gå direkt till vallen!!) gå till Midgårdsvallen där eleverna kommer att få olika utmaningar. De kommer att bli svettiga så det är idrottskläder och skor som gäller. Kom gärna ombytt men det finns möjlighet att duscha och byta om till vanliga kläder efter vi ätit lunch. Så vill man ha med vanliga kläder är det ok.

Vi går tillbaka till skolan för att äta lunch men det är helt ok att ta med en flaska med vatten och kanske en frukt. INGEN fika. Vi kommer att avsluta med glasskalas efter lunch så det blir tillräckligt med sött! 😉

Jag hoppas träffa flera av er på onsdag morgon i klassrummet!
Men OM ni inte har möjlighet att komma vill jag än en gång tacka för att jag fått äran att få ert förtroende det här året! Jag känner verkligen att ni stöttat mig i mitt jobb med klassen och varje individ. Tack!
VARMA HÄLSNINGAR
Nina